Servicii Curatenie Generala Iasi

Curatenie Generala Iasi

Curatenie Generala Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Servicii Curatenie Generala Iasi: Curatenie Generala Iasi.

Despre Noi


Servicii profesionale de curatenie
Distributie produse igienico sanitare, Servicii profesionale de cosmetica auto, Alpinism utilitar

Oferim calitate seriozitate si promptitudine maxima in satisfacerea cerintelor dumneavoastra.

Orice locuinta are nevoie de curatenie periodica cel putin o data la trei luni, iar serviciile de curatenie specializata sunt alegerea ideala pentru curatenia generala. Nu mai petrece zile intregi facand curat, apeleaza la profesionisti pentru cele mai sigure si de durata servicii de curatenie generala.

Personalul nostru este bine organizat, dupa programe de lucru flexibile, fiind echipat corespunzator, cu uniforme personalizate si echipamente de protectie in functie de anotimp si specificul lucrarilor de curatenie. In selectarea personalului tinem cont de recomandarile de la ultimul loc de munca, punind accent pe seriozitate, responsabilitate si calitatea prestatiei. Personalul este instruit periodic in privinta tehnicilor de lucru si a utilizarii detergentilor si utilajelor in activitatea de curatenie. De asemenea, angajatii sunt instruiti in conformitate cu Normele de Protectia Muncii, legislatia sanitara si regulamentul de ordine interioara al clientilor.

 

Servicii